Atacantul gruparii Pandurii Targu-Jiu, Alexandru Piturca, a declarat agentiei NewsIn, ca va fi motivat sa aiba evolutii din ce in ce mai bune la echipa sa de club, mai ales dupa ce a aflat ca Gigi Becali a declarat public ca i-a promis ca-l va transfera la Steaua.

"Deocamdata sunt la Pandurii, dar promisiunea domnului Gig Becali de a ma transfera la Steaua ma va motiva si mai mult sa joc din ce in ce mai bine si sa dau cat mai multe goluri. Cea mai buna veste pentru mine va fi atunci cand voi semna cu Steaua", a spus Piturca jr, care marti a implinit 25 de ani.

Fiul selectionerului nationalei a tinut sa lamureasca si declaratiile lui Becali in legatura cu valoarea atacantilor Stelei: "Intr-adevar, am vorbit cu domnul Becali si i-am spus ca sunt mai bun ca atacantii actuali de la Steaua, dar i-am spus asta in gluma, s-au facut prea multe speculatii despre acest subiect".

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, luni, ca atacantul formatiei Pandurii Targu Jiu, Alexandru Piturca, va fi transferat in Ghencea, ca urmare a unei promsiuni pe care acesta i-a facut-o fiului selectionerului.

Atacantul gorjenilor nu a vrut sa comenteze declaratiile lui Victor Piturca in legatura cu trecerea sa la Steaua, dupa ce selectionarul afirmase ca el va decide cand fiul sau va evolua la gruparea din Ghencea.

Piturca jr precizat si care au fost cauzele pentru care nu reusit sa se impuna la Steaua, atunci cand a fost legitimat la gruparea din Ghencea: "Cand eram la Steaua era greu sa ma impun, eu, un junior, un fotbalist care nu avea prea multa experienta. Acum este altceva, ma simt pregatit".

Alexandru Piturca a mai fost legitimat la Steaua intre 2000 si 2004, iar intre 2003/2004 a fost imprumutat un sezon la Jahn Regensburg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.