Un grup de fani ai 'ros-albastrilor' a gasit o solutie pentru ca "Fiara" sa se intoarca pe stadionul pe care a facut istorie, chiar daca Dorinel Munteanu este oficial noul antrenor
Dupa ce i-au scandat numele in mai multe randuri, au gasit o modalitate ca omul care le-a adus zece titluri sa nu mai paraseasca niciodata stadionul din Ghencea. Un grup de fani a initiat o petitie prin care se cere ca stadionul Steaua sa fie numit Marius Lacatus. "Candva i s-a promis un meci de retragere... Nici pana azi nu l-a avut... Candva i s-a promis o statuie... Nu i s-a construit nici macar un deget... Candva i s-a promis iubire vesnica... Pe 21 octombrie, multi i-au intors spatele... Este ultimul gest pe care il mai putem face pentru a rasplati toate bucuriile pe care ni le-a adus in suflet Marius Lacatus", au scris semnatarii petitiei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.