Un meci revansa intre Librado Andrade si Lucian Bute ar asigura o reteta financiara de invidiat, dupa toate discutiile care s-au nascut in jurul primei confruntari dintre cei doi
Reprezentantii firmei “Golden Boy Promotion”, care se ocupa de cariera mexicanului Librado Andrade, au depus ieri o contestatie la conducerea versiunii IBF. Acestia spera ca Bute sa fie obligat sa ii acorde revansa mexicanului, dupa meciul de sambata seara.

Credeti ca Andrade isi va lua revansa si il va bate pe Bute? Spune-ti parerea pe forum !

Primul care si-a manifestat dorinta pentru o noua confruntare a fost chiar Lucian Bute. Atitudinea acestuia este de inteles. In primul rand doreste sa demonstreze ca finalul acelui meci a fost un accident, dar nu trebuie neglijat nici aspectul financiar. Promotorii din SUA sunt foarte interesati de aceasta confruntare care detine toate ingredientele pentru un succes urias de public. Astfel, bursele pot creste extrem de mult, mai ales ca drepturile tv ar fi cumparate de mai multe televiziuni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.