Finantatorul Strelei, Gigi Becali, a declarat, luni, ca Dorinel Munteanu va castiga 300.000 de euro in cazul in care va castiga titlul fara ca gruparea din Ghencea sa mai fie nevoita sa faca vreun transfer, relateaza NewsIn

"In premiera va anunt ca Dorinel va castiga 300.000 de euro daca va lua campionatul fara ca eu sa mai fiu nevoit sa fac vreun transfer. El cand a vazut echipa mi-a spus asa: 'Cu echipa asta este imposibil sa nu faci performanta'. Pe Dorinel l-am angajat sa aiba performanta, nu sa nu aiba si de asta nici nu am luat in considerare clauzele de neperformanta", a spus Gigi Becali, care declarase inainte de prezentarea oficiala a lui Munteanu ca acesta a semnat un contract pe doi ani, urmand sa primeasca 180.000 de euro pe sezon.

Becali a dat asigurari ca nu se va amesteca peste Dorinel Munteanu in alcatuirea echipei: "Contractul il stiti, s-a tot discutat. M-a incantat ideea ca Dorinel va face un lucru extraordinar la Steaua. Dorinel stie ca eu nu fac echipa, terminati cu speculatiile pentru ca avem nevoie de liniste. De acum inainte nu mai intru la televiziunile unde se mai comenteaza tendentios despre Steaua. Lasati omul sa lucreze, nu fac eu echipa, daca o faceam eu va spuneam".

Finantatorul Stelei s-a referit si la modul in care Dorinel Munteanu intentioneaza sa organizeze echipa Stelei: "Am inteles ca Neaga revine la prima echipa, am inteles ca Neaga e dorit de Dorinel, macar sa faca Dorinel din Neaga un mare jucator, sa iau si eu bani pe el". Mai mult, latifundiarul a atras atentia ca Munteanu este raspunzator de rezultatele echipei, iar in cazul in care nu va face performanta va pleca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.