Fostul lider mondial al clasamentului ATP, elvetianul Roger Federer, nu va mai participa la nicio partida demonstrativa in 2009, preferand sa se concentreze pe turneele de Mare slem, informeaza agentul jucatorului, Tony Godsick, citat de NewsIn

"Federer va juca dupa un program care i se potriveste din punct de vedere fizic. In urmatorii ani il vom vedea extrem de concentrat pe titlurile de Mare slem si pe turneele importante", a explicat agentul lui Federer.

Godsick nu este de acord cu cei care spun ca elvetianul ar fi prea batran pentru tenisul de mare performanta: "Nu, nu sunt de acord cu acest lucru. Roger a intrat in cea de-a treia faza a carierei sale, dar e abia la inceput. Cred ca mai are inca multi ani de jucat".

Roger Federer a jucat in anul 2007 in luna noiembrie trei partide demonstrative cu Pete Sampres la Seul, Kuala Lumpur si Macau. Cei doi au mai disputat inca un meci in 2008, in luna martie.

In luna august, Federer a pierdut prima pozitie in clasamentul ATP, dupa ce a detinut-o timp de 237 de saptamani consecutiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.