Steaua ii datoreaza finantatorului 20 de milioane de euro, Bucsaru de la Urziceni 10 milioane, iar Bucur de la Gloria Buzau si-a achitat doar un milion din cele 4 datorate
Gigi Becali nu a reusit sa-si deschida o banca, dar ofera servicii bancare ca persoana fizica dupa cum o demonstreaza declaratia de avere depusa pentru alegerile parlamentare din noiembrie. „Valiza“ cu 1,7 milioane de euro plimbata de procurorii DNA de la Cluj prin tot fotbalul romanesc se dovedeste o sacosica in comparatie cu sumele derulate de finantatorul Stelei prin Liga I. Astfel, Becali si-a asigurat investitia in clubul din Ghencea prin imprumuturi de circa 20 de milioane de euro de la omul de afaceri Gigi Becali catre actionarul Gigi Becali de FC Steaua SA. Alte 12 milioane de euro au fost acordati sub forma de imprumut lui Vasile Geambazi, unul dintre actionarii importanti de la Steaua, ruda cu Gigi Becali.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.