Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, duminica, dupa remiza cu Gloria Buzau, scor 1-1, ca ros-albastrii nu mai au sanse nici macar la locul doi in campionat si considera acest sezon drept unul 'ratat', relateaza NewsIn

"Nu sunt suparat, de ce sa fiu suparat, ce sa fac eu acum? Am familia sanatoasa, asta e important. Asta e fotbalul. Nu pot sa dau eu gol. Daca nici 11 metri nu stim sa batem, ce sa mai facem? Acest sezon e ca si pierdut, nu mai avem sanse nici la locul doi. Nu cred ca ne vom califica nici mai departe in Liga Campionilor", a afirmat Becali.

Finantatorul stelist l-a criticat si pe Banel Nicolita dupa ce a ratat un penalty in minutul 90: "Nu trebuia sa bata Banel 11 metri, trebuia sa bata un jucar tehnic ca Plesan, Toja".

Becali sustine ca rezultatul inregistrat pe tabela arata inca o data ca este un om corect, desi este prieten la catarama cu patronul Buzaului, Costel Bucur, si are mai multi jucatori imprumutati acolo. "Sunt prieten in continuare cu Bucur, ramane prietenul meu chiar daca nu am castigat. Prin asta am aratat inca o data ca Becali nu face blaturi si nu face coruptie. Daca voiam puteam sa vorbesc cu jucatorii pe care ii am eu acolo, dar mie nu imi place, eu sunt corect", a mai declarat acesta.
Latifundiarul a mai anuntat ca Dorinel Munteanu va deveni luni antrenorul Stelei in mod oficial, atunci cand va semna un contract pe doi ani cu formatia din Ghencea.

Steaua a remizat duminica, scor 1-1, cu ultima clasata in Liga I, Gloria Buzau, intr-un meci din cadrul etapei a 12-a in care numele lui Marius Lacatus a fost scandat de-a lungul celor 90 de minute, iar jucatorii si Gigi Becali au fost huiduiti in mai multe randuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.