Antrenorul Stelei din partida cu Gloria Buzau, Massimo Pedrazzini, a declarat ca este dezamagit de modul in care a fost tratat de suporteri la acest joc si considera ca niciun antrenor nu ar fi reusit sa faca mai multe in aceasta saptamana deoarece echipa este 'moarta', relateaza NewsIn

"Cand echipa e moarta, nimeni nu poate face nimic. A fost foarte greu in aceasta saptamana ca interimar. Am facut tot ce am putut, am avut doua bare, ocazii clare si un penalty in mintul 90. Imi pare foarte rau, am facut tot ce se putea pentru a castiga. E foarte greu sa iesim din aceasta situatie, iar eu consider ca dupa meciul cu Fiorentina a inceput totul. Suntem si noi surprinsi de aceasta situatie. Le-am spus baietilor, capul sus", a spus Pedrazzini.

Italianul afirma ca s-a simtit foarte prost dupa ce suporterii l-au injurat pe toata durata partidei. "Vreau sa va spun ca de cand sunt aici, nu am lucrat pe nimeni si pot sa ma jur pe copiii mei. Sunt foarte suparat pentru tratamentul la care am fost supus azi. A fost lipsa de respect pentru un om care a muncit aici. Eu stiu cel mai bine ce fac aici, vin la 8 dimineanta si plec seara tarziu. A fost vorba de lipsa de respect atunci cand am fost numit macaronar", precizat acesta.

Secundul ros-albastrilor a tinut sa ii ia apararea si lui Banel Nicolita dupa ce acesta a ratat penalty in ultimul minut de joc. "Banel e unul dintre jucatorii care marcheaza constant din penalty la antrenamente, acum este un moment dificil pentru el. Are un caracter puternic, a iesit si din moment mai grele, va trece cu bine si acum".

Pedrazzini a mai dezvaluit ca fotbalistii Mirel Radoi, Bogdan Stancu, Ovidiu Petre si George Ogararu nu au fost menajati pentru meciul cu Gloria Buzau, ci sunt accidentati. "Cei patru au fost accidentati si nu i-am putut folosi. E greu, din cei patru, doar doi au sanse sa fie recuperati pentru meciul cu Dinamo", a explicat italianul, care a adaugat ca Arthuro a fost odihnit pentru "a-si limpezi gandurile".

Steaua a remizat duminica, scor 1-1, cu ultima clasata in Liga I, Gloria Buzau, intr-un meci din cadrul etapei a 12-a in care numele lui Marius Lacatus a fost scandat de-a lungul celor 90 de minute, iar jucatorii si Gigi Becali au fost huiduiti in mai multe randuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.