Mii de suporteri catalani au sarbatorit pe strazi castigarea celui de-al 17-lea titlu de catre FC Barcelona, sambata seara, dupa remiza cu Levante, scor 1-1.

"Campionii, campionii", scandau suporterii catalani care au asteptat acest titlu de sase ani, in oras rasunand zgomotul petardelor si al claxoanelor. "Madridul este terminat, Madridul este terminat", scandau, de asemenea, suporterii, referindu-se la Real Madrid, care nu a reusit sa castige nici un trofeu in acest sezon. Politia a interzis circulatia masinilor pe anumite strazi, pentru a permite suporterilor sa ajunga la fantana de la Canaletas, locul de sarbatorire a titlurilor obtinute de FC Barcelona.

FELICITARI

Potrivit cotidianului Marca, aproximativ 8.000 de persoane au asteptat Barcelona pe aeroportul El Prat, desi delegatia a sosit la ora 3.45 dimineata. La sosirea la Barcelona, un autocar decapotabil cu inscriptia "Campionii 2004-2005" i-a asteptat pe jucatori. Marca noteaza ca premierul Spaniei Jose Luis Rodriguez Zapatero l-a sunat pe presedintele Barcelonei, Joan Laporta, pentru a-l felicita. Potrivit unor surse din cadrul guvernului, Laporta i-a multumit lui Zapatero, afirmand ca-i dedica acest succes, mai ales ca premierul spaniol este suporter declarat al formatiei catalane.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.