Tenismenul italian Federico Luzzi a murit, sambata, din cauza unei leucemii, la varsta de 28 de ani, informeaza agentia NewsIn.
Luzzi, a carui cea mai buna clasare in ierarhia ATP a fost locul 92, in 2002, a acuzat o febra foarte puternica duminica, iar medicii au crezut initial ca sufera de bronhopneumonie, dar analizele facute intr-un spital din Arezzo au relevat ca are leucemie. Transferat la hematologie, el a intrat in coma inainte sa moara.

La inceputul acestui an, italianul a fost sanctionat de ATP pentru pariuri efectuate pe meciuri de tenis, interzise in randul jucatorilor. In februarie, instantele din tenis au decis sa il suspende pentru 200 de zile si sa il amendeze cu 50.000 de dolari, pentru ca a pariat pe 273 de meciuri in perioada mai 2004-aprilie 2007, fara a-l acuza insa ca ar fi incercat sa influenteze rezultatul vreunui joc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.