Mihaita Plesan, Adnan Guso, Cosmin Moti si Mariko Daouda, fotbalisti la Universitatea Craiova, au semnat vineri seara, la Bucuresti, un contract de reprezentare cu Gigi Netoiu, vicepresedintele clubului Dinamo si viitorul patron al "Stiintei". Surse apropiate actualei conduceri de la Universitatea sustin ca jucatorii au intrat in proprietatea "Comandantului"! Actualul sef al "ciinilor rosii" si-a luat astfel o garantie pentru cei 600.000 de dolari pe care urmeaza sa-i achite in avans lui Dinel Staicu pentru preluarea "Stiintei". Netoiu s-a angajat sa-i dea lui Staicu, in total, 1,7 milioane de dolari.

"Jucatorii au semnat cu Netoiu din doua motive. Primul, ca garantie ca Staicu nu se va razgindi sa-si dea echipa, iar cel de-al doilea, fiindca exista posibilitatea ca ei sa fie declarati liberi si sa ajunga la Steaua", sustine un apropiat de-al lui Staicu. Mai mult, Netoiu ar putea pastra jucatorii, chiar daca nu va prelua Craiova! Astfel, cei patru vor constitui "patrimoniul" lui Netoiu la noua societate pe actiuni de la Dinamo, societate care urmeaza sa se infiinteze la inceputul lunii viitoare.

Portarul craiovean Adnan Guso a declarat ieri: "N-am semnat cu Dinamo. Oricum, am cinci oferte: din Cipru, Israel, Austria, de la Steaua si de la Rapid. Eu doresc sa ramin la Craiova".

Varianta Otopeni

Cel mai probabil miercuri, in ziua meciului de campionat Rapid-Universitatea Craiova, Dinel Staicu si Gigi Netoiu vor semna actele, iar clubul va intra in proprietatea "Comandantului". Pentru ca Universitatea sa joace si in sezonul viitor al Diviziei A, Netoiu ar putea cumpara locul celor de la CS Otopeni, formatie care simbata a urcat pe primul loc in Seria a II-a a esalonului secund, devenind favorita la promovare.

Dragan s-a intilnit cu avocatul

Claudiu Dragan n-a participat la antrenamentul de ieri al echipei din Banie. Atacantul intentioneaza sa deschida actiune de divort, dupa ce Helga, sotia sa, a recunoscut ca l-a inselat. Antrenorul Marian Bondrea l-a invoit pe atacant, pentru a-si rezolva problemele personale. "I-am dat liber lui Dragan, care mi-a spus ca se intilneste cu un avocat. Celorlalti jucatori le-am zis ca, indiferent ce se va intimpla la vara, trebuie sa dovedeasca faptul ca au caracter si ca lupta pentru culorile echipei", a declarat tehnicianul "alb-albastrilor".

Mititelu se dezvinovateste

Acuzat ca s-a intilnit cu un conducator al bistritenilor, inaintea partidei de vineri dintre Universitatea si Gloria, incheiata cu scorul de 1-1, Adrian Mititelu ne-a trimis ieri un drept la replica, in care se dezvinovateste. "Afirmatiile conform carora m-as fi intilnit joi noapte cu Ioan Horoba si ca as "controla" citiva jucatori din lotul Universitatii Craiova, care, in opinia autorului, prin prestatia lor, nu si-ar fi aparat sansele corect in meciul cu Gloria Bistrita reprezinta minciuni grosolane create in scopul de a ma discredita si a arunca o umbra de indoiala persoanei mele", sustine Mititelu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.