Mijlocasul Rapidului, Costin Lazar, a declarat, vineri, ca isi doreste foarte mult o victorie in partida cu CS Otopeni, dar considera ca jucatorii sunt debusolati de incertitudinea care planeaza asupra celor care conduc clubul din Giulesti

"Speram sa obtinem o victorie, avem o mare nevoie de ea. Pentru ca am jucat prost pana acum. Nu pot spune ca ne-am revenit dupa doar doua meciuri. Ne afecteaza aceste scandaluri de la club, dar noua nu ne e teama ca vom fi vanduti. Rapid va continua cu sau fara noi, cu sau fara George Copos. Rapid nu poate dispararea asa de repede, e un club de traditie. Daca nu vor mai fi patronii actuali, se vor gasi alti investitori sa vina la Rapid", a spus Lazar.

Fotbalistul giulestean a recunoscut ca nu si-a mai primit salariul de aproape o luna, dar afirma ca in acest moment nu se gandeste la asta. "E adevarat ca nu am primit salariile de o luna, dar au fost si alte perioade mai grele la Rapid. Acum trebuie sa intelegem si noi, clubul trece printr-o perioada mai dificila. Acum nu ne mai gandim la bani, trebuie sa obtinem victorii fiindca asa vor veni si banii", a adaugat internationalul roman.

Lazar a vorbit si despre situatia de la Steaua: "Imi pare rau de Marius Lacatus. Poate fi un avantaj pentru noi in lupta directa pentru ca ei sunt dezorientati".

Mijlocasul portughez Joao Paulo Andrade spera ca Rapid va obtine un nou succes si sustine ca nu este deranjat in niciun fel despre problemele de la club. "Echipa vine dupa doua victorii, speram sa jucam mai bine si sa obtinem si al treilea succes. Pe noi jucatorii nu trebuie sa ne intereseze problemele conducerii. Nu ma tem ca Rapid va ajunge la faliment, noi suntem niste jucatori puternici, care vom scoate echipa din criza actuala", a opinat si jucatorul imprumutat de la Porto.

Partida dintre CS Otopeni si Rapid se va disputa luni, de la ora 17:00 pe stadionul Astra din Ploiesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.