Portughezul Cristiano Ronaldo a declarat ca stie ca este favorit la castigarea premiului Balonul de Aur, dar si al trofeului pentru cel mai bun fotbalist din lume acordat de FIFA, dupa ce a cucerit cu Manchester United titlul si Liga Campionilor, informeaza Gazzetta dello Sport

"Sincer, sunt foarte increzator in sansele mele. Daca analizezi ceea ce am realizat sezonul trecut, cred ca este clar ca am facut mai multe decat oricine. Ce altceva ar fi trebuit ca sa fac pentru a castiga Balonul de Aur si premiul FIFA?", a declarat Cristiano Ronaldo.

Jucatorul in varsta de 23 de ani a marcat 42 de goluri pentru United in toate competitiile, dar a spus ca este suparat din cauza formei slabe de la EURO 2008, pentru ca era accidentat la glezna. "Era ca si cum aveam un cutit in glezna. Am strans din dinti, dar acum nu regret. A meritat, desi a fost o tortura, chiar si psihologica", a afirmat jucatorul lui Manchester United.

Ronaldo este inclus in lista de 30 de jucatori nominalizati la editia din acest an a Balonului de Aur, premiu care recompenseaza ce mai bun fotbalist din Europa. Castigatorul va fi anuntat la 2 decembrie, fiind ales in urma voturilor mai multor jurnalisti din intreaga lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.