Antrenorul Otelului Galati, Petre Grigoras, a declarat joi ca echipa sa are forta sa invinga pe terenul liderului Ligii I, Dinamo, dar considera ca pentru a realiza acest lucru jucatorii sai trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant dupa victoria cu Steaua, transmite corespondentul NewsIn

"Cred ca Dinamo este cea mai in forma echipa, din moment ce are cele mai multe puncte si e pe primul loc. Nu mergem in Stefan cel Mare ca mieluseii la taiere, nu mergem sa luam multe, chiar daca dinamovistii pornesc cu prima sansa. Avem si noi sansa noastra, implicit a doua, si ne-o vom apara cu ardoare. Am incredere ca putem obtine un rezultat pozitiv. Si un egal il consider mai mult decat bun", a spus Grigoras.

"Ca si Steaua si CFR, si Dinamo e o echipa de batut. La ora actuala, Otelul poate bate pe orice stadion. Cred ca meciul din Stefan cel Mare este de foarte mare importanta pentru finalul campionatului", adaugat acesta.

Tehnicianul galatenilor considera ca elevii sai trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant dupa victoria in fata Stelei, scor 2-0, din etapa trecuta: "Daca ne vom supralicita dupa victoria cu Steaua si egalul cu CFR si ne vom considera superiori dinamovistilor, vom lua o mare teapa. Sa nu ii plangem ca le lipsesc Bratu si Pulhac, pentru ca oricand Marius Niculae, Danciulescu si Izvoranu ii pot inlocui. Si eu am doar 16 jucatori in lot, Paraschiv, Gado si Cojoc fiind indisponibili pentru acest meci".

Partida Dinamo-Otelul Galati, din etapa a 12-a a Ligii I, se va disputa, sambata, de la ora 20:45.
In ceea ce priveste vehicularea numelui sau printre posibilii succesori ai lui Marius Lacatus pe banca tehnica a Stelei, Grigoras a afirmat: "Nu a fost nicio oferta concreta de la Steaua. Pentru orice antrenor este onorant sa fie pe lista Stelei, dar nu are rost discutia pentru ca subiectul este doar speculatie, nimeni nu m-a contactat. Eu sunt un antrenor care a lucrat doar la echipe cu bugete mici, nu am experienta la nivel inalt. Deocamdata locul meu e la Otelul Galati".

Intrebat daca este interesat de transferurile jucatorilor Marius Matei, de la FC Vaslui, si Alexandru Tudose, aflat in proprietatea Stelei, dar imprumutat la Gloria Buzau, Grigoras a raspuns: "In situatia in care suntem, avem nevoie de un fundas si un varf de atac. Dar nu e nimic oficial legat de numele celor doi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.