Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat miercuri ca atacantul Arthuro Henrique Bernhardt va fi trimis la echipa a doua a clubului in urma evolutiilor pe care acesta le-a avut in campionat si in Liga Campionilor
"Ne trebuie atacanti, in rest avem super echipa, Arthuro va merge la echipa a doua. Infrangerea de aseara mi-a provocat o durere mare in suflet, pentru ca i-am avut in mana pe francezi", a spus Gigi Becali, care dupa meciul pierdut de echipa sa contra lui Olympique Lyon afirmase: "Arthuro nu stia pe ce lume se afla, trebuia sa vina si in aparare la fazele fixe. El a pierdut meciul. El stie sa dea numai pase in spate".

Atacantul brazilian Arthuro Henrique Bernhardt a fost transferat de Steaua in aceasta vara de la gruparea spaniola Deportivo Alaves. El a inscris pentru gruparea din Ghencea doar doua goluri, in etapa a 2-a a Ligii I, contra lui FC Brasov, si in cel de-al treilea meci al Grupei F a Ligii Campionilor, contra lui Olympique Lyon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.