Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca il considera vinovat pe Marius Lacatus pentru infrangerea cu Lyon, scor 3-5, adaugand ca un antrenor valoros nu pierde niciodata un meci in care formatia sa conduce la pauza cu scorul de 3-2.

Ii va fi mai bine Stelei fara Lacatus la conducere? Spune-ti parerea pe forum!

"Sunt foarte suparat. La 2-0 nu mai ai voie sa pierzi. Era clar ca la 3-2 nu mai contam in atac. Asta ma doare cel mai mult, ca la 2-0 nu am tinut de scor. Cand ai 2-0 si mai ales 3-2 la pauza, numai antrenorul e de vina. Sunt asa de suparat incat nu mai vreau sa vorbesc. Cum sa iei inca trei goluri, dupa ce conduci cu 3-2? Un antrenor de valoare nu pierdea niciodata acest meci", a spus Becali la Realitatea TV.

Petre Marin: 'Imi pare rau de Lacatus, vina ne apartine si noua, jucatorilor'

Piturca: Lacatus a facut o greseala ca a demisionat

Ienei: 'Lacatus a clacat si nu a facut bine ca si-a dat demisia'

Becali: 'Lacatus si-a prezentat demisia, iar eu i-am acceptat-o'

Dragomir: "Sunt suparat pe Lacatus ca nu l-a ascultat pe Gigi Becali"REALITATEA.NET - Marius Lăcătuș a demisionat de la Steaua


Tolontan
ridica o serie de intrebari legate de viitorul Stelei, pe cat de incert, pe atat de controversat. Cine va veni acum la Steaua daca Becali nu-si schimba conduita? Cine accepta sa i se faca schimbarile la telefon din loja? Cine vrea sa fie dat la o parte la victorii si bagat in fata la infringeri? Cine ingaduie sa munceasca o saptamina la antrenamente, pentru ca apoi patronul sa decida, fara sa stie!, cine e mai in forma?!.