Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu, s-a intalnit, ieri, cu presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Nicolae Vieru, pentru a discuta despre contractul care li se va propune antrenorilor lotului feminin, Octavian Belu si Mariana Bitang. Morariu, care s-a intalnit, marti, si cu antrenorii Belu si Bitang, a precizat, ca, in urma discutiilor s-a ajuns la concluzia ca tehnicienilor sa li se propuna un contract pe patru ani. "Va fi un contract intre trei parti, intre antrenori, federatie si COSR. Nu s-a pus problema ca acest angajament sa se incheie doar intre antrenori si forul olimpic, pentru ca, de gimnastica, raspunde, totusi, federatia. COSR va sprijin, inclusiv financiar, federatia, pentru ca toti ne dorim ca Belu si Bitang sa ramana la lot", a declarat Octavian Morariu. Presedintele COSR a adaugat ca asteapta un proiect de contract din partea antrenorilor. "In zilele urmatoare astept ca cei doi antrenori sa isi precizeze, in scris, solicitarile, inclusiv cele de ordin financiar. Sper ca pana la sfarsitul acestui an sa se semneze noul contract, pentru ca, atat COSR, cat si federatia, isi doresc continuarea colaborarii cu cei doi tehnicieni", a precizat presedintele forului olimpic.

Presedintele FR de Gimnastica, Nicolae Vieru, a declarat ca este optimist in privinta ramanerii la lot a tehnicienilor Belu si Bitang. "Singura neintelegere intre federatie si antrenori este durata contractului, pentru ca ei isi doresc un angajament pe un an, pe cand noi vrem unul pe patru ani! Federatia nu va putea suporta integral valoarea contractului, de aceea COSR va contribui financiar. Nu am vorbit inca de cifre, de procente ale contributiei, pentru ca inca nu am primit solicitarile concrete ale tehnicienilor", a conchis Nicolae Vieru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.