Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a dezvaluit ca presedintele lui Lyon, Jean Michel Aulas, i-a propus, in gluma, la dineul oficial achizitionarea a 50% din actiunile echipei romane, in schimbul serviciilor atacantului Karim Benzema, relateaza NewsIn.

"Da-mi 50% din actiunile Stelei si ti-l dau pe Benzema", a dezvaluit Becali, la Sport.ro, dialogul purtat la dineul oficial. Patronul Stelistilor i-a replicat lui Aulas ca actiunile Stelei valoreaza 150 de milioane de euro, la care francezul a replicat ca si Benzema costa tot atat. "Acum si-a permis sa faca glume d'astea. Nu i-am zis nimic, dar in gandul meu m-am rugat: 'Doamne, ajuta-ma sa il bat p'asta! ca sa vada el", a povestit Becali.

Becali a mai marturisit ca a aflat ca lyonezii sunt socialisti, iar revolta sa a crescut si a declarat in mai multe randuri ca isi doreste cu ardoare "sa ii bat pe socialistii astia".

"Asta e motivatia de care aveam nevoie. Asa cum m-am rugat inaintea meciului cu turcii sa ii biruim pe pagani, asa ma rog acum sa ii batem pe socialistii astia",
a declarat Becali, care s-a rugat la Manastirea Casin pentru reusita echipei sale.

Omul de afaceri a mai spus ca valoarea Stelei va creste substantial peste "cinci-sase ani cand vor creste carlanii mei si voi avea buget" si nu a ezitat sa isi faca campanie electorala, promitandu-le stelistilor ca stadionul din Ghencea va trece in proprietatea clubului daca PNG va ajunge la guvernare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.