Curtea Constitutionala a respins apelul lui Claudio Zambon in litigiul cu Universitatea Politehnica Timisoara privind recunoasterea dreptului asupra marcii Politehnica Timisoara
In urma acestei decizii, Nicolae Robu, rectorul UPT, a declarat ca va cere instantelor sa-i interzica lui Zambon folosirea acestui nume. De asemenea, Marian Iancu, presedintele lui FC Timisoara, sustine ca urmarile deciziei CC vor fi revenirea palmaresului, a culorilor si a numelui la echipa din Banat, dar si anularea penalizarii de sase puncte impusa de FIFA. In replica, Zambon spune ca litigiul privind marca nu are legatura cu echipa de fotbal.

"Robu spune vrajeli! Am recuzat un judecator, iar CC a decis ca este potrivit pentru acest caz. Procesul mai dureaza trei-patru ani! Dar una e sa fie recunoscuta marca pentru Universitatea Politehnica Timisoara, si alta e numele echipei de fotbal. FIFA, UEFA si TAS au luat deja o decizie in acest sens", a spus Zambon. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.