Scotienii Gordon Strachan si Sir Alex Ferguson se reintalnesc la Glasgow, acolo unde in ultimul meci, Celtic a invins Manchester United cu 1-0
"Nu conteaza ca pe teren vor fi jucatori argentinieni, japonezi, portughezi sau coreeni, aceasta intalnire nu este altceva decat o noua disputa intre Scotia si Anglia", a declarat Ferguson, care a recunoscut ca il asteapta un meci greu, chiar daca la gazde nu vor juca Georgios Samaras, Chris Killen si Jan Vennegoor of Hesselink, accidentati. In celalalt meci din grupa E,Villarreal, deocamdata cu acelasi numar de puncte ca United si neinvinsa pe El Madrigal in Liga Campionilor, este favorita certa in meciul cu Aalborg.

Derby-ul serii se va juca la Torino intre Juventus si Real Madrid, marile favorite la castigarea grupei H. Din pacate pentru ei, italienii traverseaza o perioada nu prea buna, cu rezultate slabe, gen 2-2 cu BATE sau 1-2 la Napoli.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.