Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, spera ca internationalul roman Adrian Mutu sa fie apt pentru intalnirea de mati din Liga Campionilor cu Bayern Munchen, pe care o considera cruciala pentru echipa sa, informeaza NewsIn
"Cu totii vrem sa facem un meci mare si le voi cere elevilor mei sa dea dovada de multa daruire pe teren. Trebuie sa evoluam cu mult curaj si sa avem in permanenta initiativa. Confruntarea cu Bayern este cea mai importanta partida din cariera mea de antrenor. Sper ca Mutu sa se recupereze pana la ziua intalnirii, ieri s-a pregatit foarte bine", a afirmat tehnicianul italian.

Prandelli a mai precizat ca cel mai periculos jucator al adversarilor este internationalul francez Franck Ribery: "Bayern este o formatie alcatuita din multi campioni, dar cel mai important jucator al lor este Ribery. Ma astept sa intalnim o echipa agresiva care va fi sustinuta de un intreg stadion. Ar fi mai usor pentru noi daca nu ar juca Toni".
Intalnirea dintre Bayern Munchen si Fiorentina va avea loc marti, pe Allianz Arena, in Grupa F Ligii Campionilor. Atacantul gazdelor Luca Toni, care initial a fost declarat incert dupa o accidentare la coaste, are sanse mari sa evolueze impotriva fostei sale formatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.