Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, luni, in exclusivitate agentiei NewsIn, ca va renunta la postul sau in cazul in care nu va reusi sa califice formatia ucraineana in optimile de finala ale Ligii Campionilor

"Am avut o discutie cu presedintele clubului si am convenit ca acesta sa fie ultimul an al meu la Sahtior. In luna decembrie vom vedea care va fi situatia, iar daca echipa nu se califica in primavara Ligii Campionilor, atunci voi da posibilitatea unui alt antrenor sa preia echipa si sa o pregatesca bine pentru sezonul viitor", a spus Mircea Lucescu.

Acesta a reiterat faptul ca nu este dispus sa mai revina in fotbalul romanesc. "Pentru ce sa mai antrenez in Romania? Sa ma lupt cu fiul meu, cu fostii mei elevi? In Romania nu mai exista respect pentru valorile nationale, se cauta doar scandalul. Nu vreau sa ma mai intorc pentru ca nu mai vreau sa fiu batjocorit si injurat. Nu stiu ce voi face de la anul, dar nu vreau sa ma intorc in tara."

Tehnicianul sustine ca decizia in legatura cu plecarea sa de la Sahtior va fi luata imediat dupa partida retur cu Barcelona, ultima din Grupa C a Ligii Campionilor. "Dupa meciul cu Barcelona vom hotari ce se va intampla. E greu pentru ca avem impotriva si mass-media, si oameni din club. Respectul nu mai e acelasi daca esti in ultimul an de contract. Nici jucatorii nu se mai concentreaza asa cum trebuie. Cand esti intr-o situatia ca asta, responsabilitatea este maxima. Asa am patit si la Inter. Stiu din propria experienta toate lucrurile", a adaugat fostul selectioner.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.