AFC Urziceni a castigat luni, scor 1-0, in deplasare, partida cu Gloria Bistrita, ultima din etapa a 11-a a Ligii I, si s-a apropiat la un singur punct de liderul Dinamo, transmite corespondentul NewsIn

Gloria: Albut - Frasinescu, Ninu, Ciuca, Panc (Silvasan 73) - Hora (Miclaus 60), R. Marginean, Coroian, Velcovici - Anca, Borbely (Diogo 20). Antrenor. Ioan Ovidiu Sabau.

Urziceni: Arlauskis - Epaminonda, Galamaz, Bruno Fernandes, Bordeanu - R. Gomez - S. Frunza (Todoran 76), Mara, Brandan (Paduretu 56) - Bilasco, Onofras (Rusescu 85). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonase galbene: R. Marginean 33, dupa incheierea partidei, Ciuca 44, Velcovici 55 / S. Frunza 2, Todoran 90

Cartonas rosu: R. Marginean a fost eliminat dupa incheierea partidei in urma celor doua avertismente
Arbitri: Augustus Constantin - Octavian Sovre, Sorin Caia

Stadion: Municipal; Spectatori: 2.000

Cum s-a marcat golul:
0-1, minutul 69: Mara a centrat de langa tusa in careul bistritean, iar Galamaz a reluat in plasa cu o lovitura de cap din opt metri.

La inceputul partidei s-a tinut un moment de reculegere in memoria lui Ilie Vasilescu, fost jucator al Gloriei Bistrita, coleg de generatie cu Jean Padureanu, care a murit in cursul zilei de luni la varsta de 75 de ani, dar si in memoria unui junior de la Gloria Bistrita, Ioan Ghib, care a decedat recent in urma unui accident.

Atacantul Csaba Borbely a fost inlocuit de Ioan Ovidiu Sabau cu Diogo dupa ce s-a accidentat in minutul 17, in timp ce incerca sa reia in poarta, cu o lovitura de cap, centrarea lui Anca. Fotbalistul Gloriei a suferit o ruptura de clavicula si a fost transportat de urgenta la spital.

Mijlocasul Gloriei, Radu Marginean, a fost eliminat dupa finalul partidei de arbitrul Augustus Constantin. Bistriteanul primise un cartonas galben pentru un fault la adversar, iar la finalul jocului, dupa mai multe proteste la adresa arbitrajului, a mai fost avertizat cu un cartonas de aceeasi culoare, primindu-l implicit si pe cel rosu.

Managerul general al gruparii ialomitene, Mihai Stoica, a urmarit partida de la masa presei.
Fundasul George Galamaz a ajuns la al treilea gol marcat in Liga I in acest sezon, reusind sa isi egaleze numarul de reusite din sezonul trecut.

Atacantul Cristian Silvasan, introdus pe teren in minutul 73 in locul lui Panc, a debutat cu aceasta ocazie in tricoul Gloriei Bistrita. Fotbalistul a semnat la inceputul lunii trecute un contract de joc cu formatia bistriteana, dupa ce isi incheiase conturile cu Universitatea Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.