Cel putin asa sustine presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, care a anuntat ca obiectivul este victoria, desi ar fi bun si un rezultat de egalitate, transmite corespondentul NewsIn.

"Este cea mai mare provocare de pana acum. Va fi un meci foarte important pentru viitorul nostru in primavara importanta. Daca vom castiga, vom avea o oportunitate importanta pentru calificare. Bordeaux practica un joc foarte bun, peste rezultatele pe care le-a avut pana acum. Vor face tot ce le va sta in putinta pentru un rezultat bun. Am incredere in fortele noastre. Sper sa inchidem toate culoarele, sa nu le lasam spatii, nici lui Gourcouff, nici celorlalti jucatori", a declarat Iuliu Muresan.

Si portarul Stancioiu vede in intalnirea de la Bordeaux cel mai greu meci al formatiei sale din Liga Campionilor. "Este cel mai dificil meci de pana acum, unul de totul sau nimic pentru francezi. Vor incerca sa ne invinga, dar sper ca noi sa ne intoarcem cu un rezultat bun. Noi mergem la Bordeaux sa castigam", a spus Stancioiu.

La fel de optimist a fost si mijlocasul Gabriel Muresan, care a declarat inaintea urcarii in avion: "Bordeaux este o echipa buna, dar depinde numai de noi sa ne intoarcem victoriosi. Mergem dupa 3 puncte, dar ne-ar multumi si un egal. Cel mai periculos jucator de la Bordeaux ar putea fi Gourcouff". Muresan a mai spus ca si-ar dori ca celalalt meci din grupa, Chelsea - AS Roma sa se termine la egalitate.

Campioana CFR Cluj a plecat luni spre Bordeaux cu o cursa care a decolat la ora 16:20.
Meciul Girondins Bordeaux - CFR Cluj, din Grupa A a Ligii Campionilor, se va juca miercuri, de la ora 21:45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.