Antonie Solomon, primarul orasului Craiova, a declarat ca a primit din partea presedintelui clubului FC National, Gino Iorgulescu, propunerea de a muta formatia bucuresteana la Craiova, transmite MEDIAFAX.
Potrivit lui Solomon, discutia a plecat de la negocierile privind un eventual transfer al jucatorului Gabriel Caramarin la Universitatea Craiova.

"M-am interesat printr-un prieten comun de Caramarin, insa Iorgulescu mi-a propus sa aduca in Banie toata echipa. Vor sa plece din Bucuresti si s-au gindit ca cei din Craiova sa aiba echipa in prima divizie care sa faca performanta. A ramas sa ma gindesc si, daca nu ma voi intelege cu Staicu (n.r. - patronul Universitatii, Dinel Staicu), care cere 6 milioane de dolari, va aduce Nationalul in Craiova gratis. Voi purta o ultima discutie cu Staicu in aceste zile si daca nu voi ajunge la un acord, vom demara tratativele", a spus Solomon.

Primarul orasului Craiova a adaugat ca se va cauta o varianta de a schimba numele echipei, astfel incit toata lumea sa fie multumita. "Totusi sper sa ma inteleg cu Staicu, pentru a ramine cu Universitatea. Putem tine echipa in Divizia A, iar pentru inceput vom aloca un buget de 60-70 de miliarde de lei. Sper sa colaborez si cu Iorgulescu si sa-i pot lua la Craiova pe Caramarin si Gigel Coman", a precizat oficialul craiovean.

Solomon s-a declarat surprins si de declaratiile antrenorului formatiei Otelul Galati, Sorin Cirtu, care a spus, miercuri, ca nu a fost contactat de oficialii orasului Craiova in vederea preluarii conducerii tehnice a echipei. "Sorin Cirtu ne face sa ne gindim la o alta varianta. Am vorbit cu prietenii, care mi-au spus ca pentru performanta cel mai bun ar fi spaniolul Jose Ramon Alexanco, care a fost antrenor si la Univeristatea, si la FC National", a precizat primarul craiovean.

Antonie Solomon a adaugat ca asteapta un sprijin si de la impresarul Gheorghe Popescu, care i-a promis ca in situatia in care municipalitatea va lua echipa Universitatea, va sprijini gruparea din Craiova. Contactat telefonic, presedintele clubului FC National, Gino Iorgulescu, a declarat ca totul a plecat de la Caramarin. "Craiova merita o echipa care sa se bata pentru campionat si pentru Cupa", a spus Iorgulescu.

Oficialul bancar a precizat ca singurele orase in care ar dori sa duca echipa ar fi Craiova si Timisoara, neexcluzind varianta ca in cazul in care Poli AEK va retrograda, sa mute pe FC National la Timisoara. Referitor la Gabriel Caramarin, Iorgulescu a spus ca i-a cerut primarului Solomon un milion de dolari.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.