Antrenorul echipei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, va deplasa la Bordeaux pentru meciul cu Girondins, din Grupa A a Ligii Campionilor, un lot de 20 de jucatori, iar clujenii vor pleca spre Franta, luni, cu o cursa charter, informeaza site-ul ardelenilor

Lotul echipei CFR Cluj pentru partida cu Girondins Bordeaux:
Portari: Stancioiu, Nuno Claro, Hirschfeld
Fundasi: Galiassi, Panin, Pereira, Alcantara, Tony, Cadu
Mijlocasi: Culio, Dani, Trica, Deac, Peralta, Muresan, Prette
Atacanti: Dubarbier, Didi, Y. Kone, E. Kone.

Jucatorii clujeni impreuna cu restul steff-ului vor pleca spre Bordeaux in cursul zilei de luni, la ora 16:20, de pe aeroportul din Cluj.

Antrenorul Maurizio Trombetta si jucatorii Tony si Y. Kone vor sustine o conferinta de presa oficiala marti, iar dupa aceea va avea loc si antrenamentul oficial, deschis presei in primele 15 minute.

Partida dintre Girondins Bordeaux si CFR Cluj, din Grupa A a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe stadionul Chaban-Delmas. In clasamentul grupei, conduc Chelsea si CFR Cluj, ambele cu cate patru puncte, urmate de AS Roma, cu trei puncte, in timp ce Bordeax se afla pe ultimul loc, fara niciun punct.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.