Lider detasat al Ligii I, Dinamo a dezamagit la Cluj, in derby-ul cu CFR, unde doar inspiratia si valoarea lui Lobont au evitat dezastrul

Sefii din "Groapa" au gasit si motivul pentru care "cainii rosii" n-au miscat in fata lui CFR: unii dintre jucatori nu au valoare de Dinamo. Cel mai vehement a fost Vasile Turcu, acesta lansand un atac subtil si la adresa antre­norului Mircea Rednic. "Noi, actionarii, am asigurat con­ditiile, am facut bugetul. Nu jucam noi, ci jucatorii. Red­nic trebuie sa stie ce va face cu cei care nu au valoare de Dinamo", a spus Turcu.

Vicepresedintele lui Dinamo a precizat ca exista un jucator care ar trebui sa plece imediat: Diakite! "Am vazut ca sunt doi-trei jucatori care nu au ce cauta la Dinamo, Diakite este unul dintre ei. Dupa parerea mea, Dinamo a evoluat la meciul cu Cluj in zece oameni prin prezenta lui pe gazon", a spus Turcu. De altfel, se pare ca in aceasta iarna Dinamo va renunta la mai multi fotbalisti, pe lista figurand, pe langa Diakite, si A. Cristea, Izvoranu, Miranda, Campos, Thiago si L. Goian. "Noi, actionarii, cu ce suntem de vina? Am creat conditii, am platit salariile la timp, ce sa facem mai mult? Problema jocului revine in exclusivitate antrenorului, sper ca sa gaseasca solutii", a mai spus Turcu, sustinut si de seful LPF, Dumitru Dragomir. "Sunt cativa straini care au aterizat cu parasuta in Romania.

Unii jucatori de la Dinamo au jucat <<trasnet>>. De exemplu, Tamas. Nici Julio Cesar nu a jucat rau, dar mi se pare cam lent. Dinamo are doar un jucator sau doi straini competitivi. Dupa parerea mea, doar unul", a spus Dragomir. In schimb, Rednic a spus: "Nu cred ca e normal sa fie astfel de critici aspre deoarece multi fotbalisti au venit in septembrie. Intr-un limbaj popular, nu poti sa faci, intr-un timp atat de scurt, din rahat, bici si sa-l mai faci sa si pocneasca! Totusi, suntem pe primul loc!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.