Pilotul Felipe Massa (Ferrari) a obtinut locul doi in Marele Premiu de Formula 1 al Chinei prin bunavointa coechipierului sau, Kimmi Raikkonen, care l-a lasat pur si simplu sa treaca in fata!
Lewis Hamilton, 23 de ani, a facut, ieri, inca un pas spre a deveni cel mai tanar campion mondial din Formula 1, castigand Marele Premiu al Chinei, o cursa pe care a dominat-o de la un capat la altul. La Shanghai, Massa a terminat al doilea dupa ce a beneficiat de un gest de curtoazie din partea coechipierului sau Kimi Raikkonen, care s-a lasat depasit de brazilian cu sapte tururi inainte de final.

Pentru a fi sigur ca va deveni campion mondial, Hamilton are nevoie de o clasare in primii cinci piloti in Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, ultima cursa a sezonului, programata peste doua saptamani, pe “terenul” principalului rival al britanicului, Felipe Massa de la Ferrari. Grand Prix-ul chinez nu a oferit specolul asteptat, chiar si startul, altadata plin de actiune, fiind unul linistit. Hamilton, Raikkonen si Massa si-au pastrat, in aceasta ordine, pozitiile cucerite in urma sedintei de calificari de sambata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.