Fundasul roman legitimat la Internazionale Milano, Cristian Chivu a declarat, vineri, cu doua zile inaintea meciului direct cu AS Roma, ca nu va uita niciodata perioada petrecuta la gruparea giallo-rosa, acolo unde a crescut foarte mult in valoare

"Nu voi uita niciodata ce a fost la Roma. Patru ani petrecuti la Roma sunt foarte importanti pentru ca am crescut foarte mult ca jucator. Suporterii m-au iubit cand eram acolo, acum e dreptul lor sa ma judece ca am plecat, dar poate nu au inteles ca am ales sa joc la alta echipa", a declarat Chivu intr-un interviu acordat postului Sky.

Internationalul roman a vorbit si despre situatia in care se afla AS Roma, care ocupa doar locul 14 in Serie A dupa sase etape. "Roma are cativa jucatori importanti accidentati si ii este greu. Dupa trei sezoane in care a jucat la cel mai inalt nivel, fanii aveau asteptari mari si sunt dezamagiti. Totusi, AS Roma ramane AS Roma si poate pune probleme oricui", a mai spus capitanul echipei nationale, care a fost legitimat la echipa din capitala Italiei in perioada 2003-2007.

Partida AS Roma-Internazionale Milano, din cadrul etapei a 7-a din Serie A, se va disputa duminica de la ora 22:30 pe stadionul Olimpico. Gazdele se afla pe locul 14 in clasament, cu 7 puncte, in timp ce Internazionale este pe 3, cu 13 puncte, la egalitate cu liderul Lazio Roma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.