Comisia de Disciplina a Federatiei Romne de Fotbal a aruncat la cos faxul primit de la Jandarmerie, in care se cerea suspendarea stadionului Dinamo pe o perioada intre una si sase luni

Dupa ce au facut prapad in Olanda si au avut conflicte cu oamenii de ordine la returul cu Nijmegen, disputat in „Groapa”, fanii dinamovisti sunt considerati nocivi pentru sport. De fapt, numai un grup de cativa zeci de indivizi certati cu civilizatia, care pateaza imaginea a catorva sute de mii de iubitori ai clubului alb-rosu.

Pentru a stopa incidentele pe viitor, Jandarmeria a trimis o recomandare catre FRF in care se cerea inchiderea portilor stadionului din Soseaua Stefan cel Mare pe o perioada intre o luna si o jumatate de an. Asta se intampla imediat dupa dubla “cainilor” cu batavii. Atunci cand au primit actul oficial, federalii au anuntat ca se vor conforma. „Terenul lui Dinamo va fi suspendat pentru cateva etape”, a anticipat o sursa de la Casa Fotbalului. Era de asteptat ca decizia sa fie luata dupa meciul cu Farul Constanta, dar peste caz s-a asternut tacerea. Comisia de Disciplina nu a tinut seama de solicitarea jandarmilor. Astfel, derby-ul dintre Dinamo si Steaua, programat peste doua saptamani, se va disputa cu spectatori, iar pericolul de incidente este foarte mare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.