30.000 de euro, atat a primit presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, Gheorghe Raducan, pentru a pune imnul dinamovistilor pe stadionul din Giulesti. Pentru ca a refuzat, acum are interdictie pe stadion doi ani si banuieste ca in spatele acestei decizii stau oameni din fotbal, care vor sa scape de el.

"Am vorbit eu la o emisiune TV despre cei 30.000 de euro pe care mi-i dadea Borcea ca sa pun un CD cu imnul cainilor pe stadionul Giulesti. Am vorbit atunci ca se dau multi bani negri in fotbal. Daca mie mi-a dat atatia bani pentru un imn de sase secunde, cred ca lui Augustus Constantin putea sa-i dea de cinci ori mai mult. Cred ca si generalii din Jandarmerie sunt pusi pe mine. Am informatii ca si cei din conducere de la Rapid vor sa scape de mine. Sunt jocuri mari in spatele cortinei in Giulesti, totul e legat de viitorul clubului Rapid. Multi dintre ei vor sa scape de mine", a spus Gheorghe Raducan, alias Gigi Corsicanu'.

Fostul lider al galeriei giulestene spune ca va face recurs la decizia Judecatoriei: "Ma simt nedreptatit. Sunt nenumarate cazuri in care altii au spart capete. Tweety a dat cu lantul, cei de la Cluj au mutilat reporteri. O sa fac recurs, nu pot sa o las asa. Cu decizi asta mi-au luat sufletul, viata, inima mea este Rapidul. Daca nu se va rezolva in tara, o sa ma duc la Haga, oriunde imi vor da dreptate".

Gigi Corsicanu' a incheiat afirmand ca in curand va organiza un miting al tuturor galeriilor din tara impotriva Jandarmeriei: "Sunt singurul lider de galerie din tara care am autoritate, ma asculta un stadion intreg. O sa le arat eu ce pot sa fac. Ma gandesc serios sa organizez primul miting impotriva Jandarmeriei. O sa discut cu liderii de galerii din tara si sunt sigur ca majoritatea suporterilor adevarati ma vor sustine".

Presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, Gheorghe Raducan, alias Gigi Corsicanu', a ramas cu interdictia de a patrunde pe stadioane timp de doi ani, primind si o amenda de 1.250 de lei, Judecatoria Sectorului 6 respingandu-i ca nefondata contestatia acestuia la deciziile Jandarmeriei Romane cu privire la incidentele in care a fost implicat la sfarsitul lunii august inaintea derby-ului Rapid-Dinamo.

Jandarmeria Romana detine o inregistrare video in care se arata ca Gigi Corsicanu' a patruns ilegal pe terenul de joc si a adresat injurii si a instigat la violenta pe suporterii dinamovisti aflati pe stadionul Giulesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.