Atacantul roman al echipei Fiorentina, Adrian Mutu, care in ultimul timp a acuzat unele dureri la genunchi, va mai efectua vineri un control pentru a fi sigur ca nu are probleme grave, dupa ce si marti a fost consultat de medici, informeaza NewsIn

"Adrian Mutu s-a intors la Florenta, iar acum se antreneaza separat. Primele analize pe care le-a facut la genunchi au fost pozitive, dar romanul va mai face un control vineri pentru a fi sigur ca nu exista probleme mai grave. Totusi, in acest moment, prezenta sa pe teren din primul minut in partida cu Reggina pare sigura", scrie sursa citata.

Si cotidianul sportiv Gazzetta dello Sport semnaleaza problemele la genunchi ale atacantului roman, italienii titrand: "Romanul Mutu nu are inca pace. Genunchiul ii da inca batai de cap si va face un RMN pentru a vedea ce se intampla". Ziarul din Italia mai noteaza ca Mutu ar putea fi din nou odihnit de antrenorul Prandelli si in meciul cu Reggina, dupa ce acest lucru s-a intamplat si la partida din precedenta etapa, cu Chievo.

"Mutu va mai fi supus unui control medical, cel mai probabil o rezonanta magnetica. Problemele sale au inceput saptamana trecuta, iar acum s-au acutizat si trebuie sa se descopere de ce si cum pot fi tratate. Probleme la menisc ar insemna pentru Mutu un chin si mai mare, mai ales ca jucatorul are probleme inca din august, atunci cand s-a accidentat la cot, iar de atunci nu mai revine la forma fizica optima. Mutu s-a luptat sa reintre in forma, iar daca va lipsi cu Reggina sigur va juca cu Bayern Munchen in Liga Campionilor", noteaza Gazzetta dello Sport.

Atacantul roman Adrian Mutu a efectuat, marti, un control la genunchi, iar echipa medicala l-a anuntat ca poate evolua in partida cu Reggina, care va avea loc sambata, in etapa a 7-a din Serie A. Mutu a acuzat dureri la genunchi dupa meciul echipei nationale cu Franta, scor 2-2, si presa italiana a scris ca jucatorul poate lipsi cateva saptamani.

Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a declarat marti seara ca Mutu va trebui in cele din urma sa fie supus unei interventii chirurgicale, cel mai probabil in iarna, pentru a fi apt la meciurile primei reprezentative de la inceputul anului viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.