Portarul Vasili Hamutovski, dat afara de la Steaua saptamina trecuta, ca urmare a unui conflict cu antrenorul Walter Zenga, trateaza un transfer la formatia ucraineana Dinamo Kiev. Conducerea clubului din Ghencea a anuntat ca internationalul bielorus costa un milion de euro. "Hamu" a plecat acasa, la Minsk, dupa care s-a dus la Kiev, pentru un prim contact cu oficialii de la campioana Ucrainei.
"Marti m-am intilnit cu Josef Szabo, antrenorul principal, cu Leonid Buriak, directorul sportiv, si cu Mihail Mihailovici, antrenorul portarilor.

Ei n-au ascuns faptul ca sint interesati de transferul meu. Au incredere deplina in mine si ma incurajeaza. Acum, conducerea de la Dinamo poarta tratative cu Steaua. Daca gruparile vor ajunge la o intelegere, eu voi semna imediat contractul", a confirmat Hamutovski intr-un interviu acordat saptaminalului "Pressboll", din Belarus. Miercuri, goalkeeper-ul s-a intilnit cu Igor Surkis, patronul celei mai titrate formatii din Ucraina, pentru a discuta termenii contractului.

Conducerea "ros-albastrilor" a tinut secreta oferta ucrainenilor, deoarece s-a temut ca Ioan Becali sa nu-i puna bete in roate lui Hamutovski."Am stat doua zile la Kiev si am facut antrenamente separat de echipa. Am facut alergari usoare si pregatire in sala de forta. Am vizitat baza sportiva si am urmarit un antrenament al echipei. Acum sint acasa si ma antrenez cu Dinamo Minsk", ne-a declarat ieri Vasili Hamutovski.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.