Ciclistul american Lance Armstrong, de sapte ori castigator al Turului Frantei, a spus ca nu este inca sigur daca va lua parte la editia din 2009 a acestei competitii, informeaza NewsIn

Americanul, care s-a retras din circuitul sportiv in 2005, a anuntat luni ca va lua parte in 2009 la Turul Italiei, pentru prima data in cariera.

"Exista posibilitatea ca Giro sa fie singura etapa ciclista de trei saptamani la care voi lua parte. Pana acum, exista indoieli daca voi lua parte la Turul Frantei”, a declarat Armstrong pentru Gazzetta dello Sport.

In 2009, se vor implini 100 de ani de la prima editie a Turului Italiei, care a avut loc pe 13 mai si a avut in total opt etape. Primul castigator al Turului Italiei a fost Luigi Ganna.

Armstrong a implinit 37 de ani pe 18 septembrie si isi anuntase retragerea pe 24 iulie 2005, cand s-a impus in Marea Bucla pentru a saptea oara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.