Dinamo a luat Cupa Romaniei, dar titlul conteaza mai mult. Deficitul de doua puncte fata de Steaua poate fi recuperat, dar "cainii rosii" trebuie sa treaca duminica peste marele hop numit Rapid, giulestenii fiind si ei in lupta pentru trofeu.Ieri, entuziasmat de victoria din Cupa, vicepresedintele dinamovist Gigi Netoiu a anuntat ca jucatorii pregatiti de Ioan Andone vor primi cate 3.000 de euro daca vor invinge Rapidul, in runda a XXVI-a a Diviziei A.

"Sper sa batem duminica si sa ne apropiem cu pasi mari de cel de-al doilea obiectiv al nostru. Derbyul cu Rapid este decisiv pentru noi in lupta pentru obtinerea trofeului. Trebuie sa castigam. Asa-i la Dinamo. Le-am zis jucatorilor ca vor avea cate 3.000 de euro daca obtin cele trei puncte cu Rapid", a comentat Netoiu.La finalul jocului dintre Dinamo si Rapid, Netoiu nu vrea sa vada un rezultat de egalitate, scor ce i-ar avantaja pe rivalii de la Steaua.
"Este clar, vreau sa-i batem pe Rapid, dar daca nu va iesi asa cum vreau, sper sa nu se termine la egalitate", a precizat oficialul dinamovist.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.