De obicei extrem de vehement, Gigi Becali a fost mult mai rezervat ieri in legatura cu intilnirea misterioasa care a avut loc miercuri dupa-amiaza intre George Copos si Gigi Netoiu. "Ce-mi pasa mie ce fac ei? Niciodata nu m-as putea gindi ca ar fi posibil ca Rapid si Dinamo sa faca vreun aranjament, nici pentru meciul lor direct, nici pentru altceva. E treaba lor. Poate ca ei au afaceri impreuna", a spus conducatorul ros-albastrilor.

Patronul Stelei a si explicat motivul pentru care nu se teme de eventualitatea unei intelegeri intre rivalii la titlu: "Mai sint cinci etape si Steaua are patru dintre aceste jocuri in Bucuresti. In cel mai rau caz, chiar daca mai facem un egal, tot noi sintem campioni. Ce sa faca Dinamo si Rapid duminica? Una va trebui sa cistige, ceea ce va insemna automat iesirea din cursa a celeilalte. Iar daca iese remiza, cu atit mai bine pentru noi".Dorinel Munteanu a recunoscut ca "aceasta intilnire dintre Copos si Netoiu poate provoca multe speculatii", dar s-a abtinut sa faca vreun alt comentariu.

"Am auzit ca George Copos a stat cu fularul lui Dinamo la git la finala Cupei. Si ce daca? Din partea mea poate sa-si puna si fular negru"
Gigi Becali, patron FC Steaua."Eu sint prieten cu George Copos si amindoi ne dorim sa invingem Steaua, de aceea m-ar supara ca meciul de duminica sa se termine cu o remiza. Adica, eu vreau ca Dinamo sa cistige, bineinteles, dar daca nu se poate, macar sa nu se termine egal"
Gigi Netoiu, vicepresedinte Dinamo

Steaua i-a zis nu, Dinamo Kiev da

Dat afara din Ghencea, Hamutovski este aproape de a semna cu campioana Ucrainei, care va trebui sa-i plateasca Stelei un milion de dolari.Conform site-ului "www.ukrainiansoccer.net", fostul portar al Stelei, Vasili Hamutovski, trateaza un transfer la Dinamo Kiev. Goalkeeper-ul din Belarus a negociat ieri cu antrenorii gruparii din Kiev, dar si cu patronul Igor Surkis. Desi Hamutovski a fost dat afara de la Steaua, el este inca sub contract cu gruparea din Ghencea, Gigi Becali sustinind ca nu va renunta la el decit in schimbul sumei de un milion de dolari. "Daca echipele se vor intelege la pret, voi semna imediat pentru Dinamo Kiev", a spus ieri Hamutovski.

Aflat la Kiev, portarul a comentat despartirea de Steaua: "La inceput am avut o relatie normala cu Zenga, m-am inteles foarte bine. Totul s-a stricat dupa ce am jucat in octombrie 2004 cu nationala un meci contra Italiei. Walter s-a enervat pentru ca dupa ce am suferit o lovitura la cap am plecat la Minsk, in loc sa ramin intr-un spital din Italia. Despartirea s-a produs dupa ce eu i-am reprosat ca n-a procedat corect cu mine la meciul de la Iasi".Hamutovski, 26 de ani, care avea in Ghencea un contract de 85.000 de dolari pe an, a venit la Steaua in vara lui 2003, ros-albastrii luindu-l gratis, din postura de jucator liber

Avertisment de la fani

Ieri seara, dupa antrenamentul din Ghencea, aproximativ 25 de suporteri, majoritatea liderilor diverselor factiuni ale galeriei, au venit la stadion pentru a discuta cu jucatorii. "Daruiti-va si voi la fel ca Dorinel Munteanu", a fost indemnul ultrasilor. Acestia au vorbit cu presedintele Mihai Stoica si cu fotbalistii. Atmosfera a fost calma, desi fanii sint nemultumirii de ultimele rezultate, motiv pentru care i-au si avertizat pe ros-albastri: "Nu facem circ, dar reveniti-va in ceasul al 12-lea, ca sa nu fie nevoie sa-l facem".

Oprita: "Voi reveni la inceputul lui iulie"

Daniel Oprita incepe recuperarea la bazin luni, dupa operatia suferita pe 28 aprilie, la Bologna, la ligamentul genunchiului drept. Atacantul este la curent cu ce se intimpla in tara: "Stiu ca am pierdut teren fata de Dinamo si Rapid. Sint cu atit mai suparat ca nu pot ajuta echipa". El este coleg de suferinta cu Tibi Curt, care va putea incepe antrenamentele abia in august. Clubul din Ghencea le-a inchiriat celor doi un apartament la Bologna, pentru toata perioada de recuperare.

Dorinel spune ca presiunea e mare

Veteranul din teren al Stelei, Dorinel Munteanu, a spus ieri, referitor la lupta pentru titlu, ca "sper sa ne ajute jocul rezultatelor, dar singurii care ne pot ajuta cu adevarat sintem noi. Depinde de noi daca iesim campioni sau nu. Dupa ultimele rezultate, Dinamo este in forma, dar sper sa ne revenim dupa infringerea de la Galati. Cu siguranta presiunea este mare, pentru ca in ultimele intilniri din 9 puncte am obtinut doar unul si, pe deasupra, urmeaza o saptamina cu trei jocuri decisive".


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.