Antrenorul formatiei FC Brasov, Razvan Lucescu, a declarat, luni, ca se asteapta ca meciul cu Farul Constanta, programat in 16-imile Cupei Romaniei, sa fie unul extrem de dificil, dar are incredere ca valoarea lotului sau poate face diferenta, transmite corespondentul NewsIn

"Noi ne propunem sa castigam fiecare joc pe care-l avem. La Constanta mergem sa jucam cu Farul un meci pe viata si pe moarte. Nu va fi usor, insa cred ca avem forta sa ne calificam", a spus Razvan Lucescu.

Antrenorul gruparii de sub Tampa a fost completat de capitanul echipei, Robert Ilyes, care revine dupa doua etape de suspendare: "O sa tratam meciul de la Constanta cu toata seriozitatea. Dorinta noastra, a jucatorilor, dar si a conducerii tehnice, este sa avem un pacurs cat mai lung in Cupa, iar daca se poate, pana in finala".

Partida de la Constanta va fi una mai speciala pentru mijlocasul Adrian Senin, care miercuri va juca impotriva fostei sale echipe: "Este pentru prima oara cand voi evolua impotriva echipei la care m-am consacrat ca jucator. Chiar daca am plecat de mai bine de un an de la Constanta, miercuri voi da totul pe teren pentru actuala mea echipa. Vrem sa facem un joc bun in urma caruia sa obtinem calificarea. Mergem la Constanta decisi sa obtinem calificarea in optimile Cupei".

In meciul de la Constanta vor reveni Ilyes si Catalin Munteanu, care au fost suspendati, iar Roman, Maldarasanu, Sburlea si Surdu sunt incerti. Fotbalistii antrenati de Razvan Lucescu au plecat luni la Constanta, unde vor ramane pana vineri, cand vor pleca direct la Iasi, cu avionul, pentru meciul cu Poli din campionat.

Partida dintre Farul Constanta si FC Brasov, din 16-imile Cupei Romaniei, se va disputa miercuri, de la ora 14:30, pe stadionul Farul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.