Si-a facut timp pentru copii

Adrian Mutu a vizitat zilele trecute clinica de pediatrie Sant’Anna de linga Torino, luind masa cu micutii bolnavi si petrecindu-si dupa-amiaza cu ei. In ultimele doua saptamini care il mai despart de expirarea suspendarii sale, Adrian Mutu isi imparte timpul intre programul echipei sale, Juventus, si actiunile umanitare organizate de club. Zilele trecute, Adrian s-a deplasat la citiva zeci de kilometri de Torino, acolo unde se afla o mare clinica de pediatrie, Sant’Anna. Impreuna cu colegul sau, Camoranesi, Adrian Mutu i-a vizitat pe copiii suferinzi si s-a fotografiat cu acestia, acordindu-le apoi autografe.

Actiunea a fost organizata de Juventus si a inclus si participarea la un dineu cu scop caritabil, pentru stringerea de fonduri destinate aceluiasi spital. Parind foarte destins, imbracat in blugi si camasa alba, cum se vede si in imaginile alaturate, pe care ProSport vi le prezinta in exclusivitate gratie atacantului roman, Adrian a luat masa in compania oficialilor clubului si a oficialitatilor locale.

Au donat un cec de 4.000 de euro Atit Mutu, cit si Camoranesi au tinut scurte discursuri, dupa care au facut o escala si la cafeneaua "Del Borgo", unde au semnat posterele cu ei si au discutat cu copiii din orasel.La plecare, cei doi au oferit un cec de 4.000 de euro coordonatorului proiectului, bani la care s-au adaugat si contributiile celorlalti invitati.

Neaga va merge pentru Mutu la Hong Kong

Pe 30 mai, Juventus Torino va pleca in Japonia pentru un turneu de pregatire ce va cuprinde doua partide amicale, la Tokyo, pe 1 iunie si pe 8 iunie. Cum distanta dintre cele doua meciuri este de o saptamina, oficialii lui Juve au programat, pe 4 iunie, inca un amical, la Hong Kong, impotriva unei echipe chineze. La acest meci intentioneaza sa mearga si Rica Neaga, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mutu care locuieste linga Seul, in Coreea de Sud, si poate ajunge destul de usor in Hong Kong.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.