Casele de pariuri internationale dau ca favorita echipa nationala a Frantei in partida cu Romania, de sambata, din cadrul preliminariilor CM 2010, chiar daca meciul se joaca la Constanta

BWin ofera o cota de 3 oricarui parior care va miza pe Romania, in timp ce Franta are o cota de 2,20. Pentru un egal, cota este de 3,15.

Stanleybet ofera o cota Romaniei de 2,65 in cazul unui succes si de 3,20 pentru un egal, in timp ce pentru succesul francezilor se acorda o cota de 2,38.

O alta agentie on-line, Bet at Home, considera de asemenea reprezentativa Frantei drept favorita pentru acest meci, acordandu-i o cota de 2,35 in cazul unui succes. Victoria Romaniei este rasplatita cu 2,85 euro la unul pariat, in timp ce egalul are o cota de 3,10.

Cea mai mare cota pentru o victorie a Frantei in acest meci este la Astra Sport Bets, de 2,45, in timp ce Romania are una apropiata, de 2,70. Pentru un egal, agentia a stabilit o cota de 3,10.

Cele mai multe case de pariuri au fixat o cota de 1,65 pentru maxim doua goluri marcate in acest meci, in timp ce pentru peste doua goluri a fost anuntata o cota de 2,0.

Partida Romania-Franta din preliminariile CM 2010 se va disputa sambata, de la ora 21:40, pe stadionul Farul din Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.