Mazilu, legitimat la CS Politehnica-CFR Iasi, s-a situat pe prima treapta a podiumului in probele de 800 metri (cu timpul de 3:41,32 minute), aruncare a discului (cu 18,75 metri), stafeta de 4x400 metri si stafeta 4x100 metri. In cele doua probe de stafeta, la categoria de varsta de peste 65 ani, Neagu Mazilu i-a avut colegi de alergare pe Gyula Kerestes (65 ani), Iosif Szabo (70 ani), ambii din Miercurea Ciuc, si Corneliu Ionita (75 ani) din Bucuresti.

"Ma bucur foarte mult ca am reusit sa castig aceste patru titluri balcanice, cele patru medalii imi dau impulsul necesar continuarii activitatii sportive. Desi am o varsta destul de inaintata, ma simt foarte bine din punct de vedere fizic, si asta datorita sportului. Nu vreau sa ma opresc aici. In acest an mai este programat Crosul Unirii de la Alba Iulia, iar in 2009 vreau sa cuceresc alte medalii la Campionatele Mondiale din Finlanda, Campionatele Balcanice de Cros din Albania (Tirana) si Campionatele Balcanice de Pista din Grecia", a declarat, pentru NewsIn, atletul veteran iesean Neagu Mazilu, fost rugbist al Politehnicii Iasi in tinerete.

La Balcaniada din Muntenegru au participat atleti veterani din Grecia, Bulgaria, Turcia, Serbia, Muntenegru, Croatia, Slovenia, Albania, Bosnia-Hertegovina si Romania.