Fotbalistii formatiei Gloria Buzau care s-au batut si certat la antrenamentul de miercuri seara, plus Claudiu Ionescu, cel care i-a fracturat mana unui spectator, au fost pedepsiti cu trimiterea la echipa a doua si amendat, in functie de gravitatea faptelor comise, trasmite corespondentul NewsIn

Jucatorii pedepsiti in urma respectivului incident sunt Tudose, Filip, Doicaru si Litu. Scandalul a pornit dupa ce Tiago l-a driblat pe Filip, iar acesta l-a faultat dur pe portughez. La randul sau, Tiago a ripostat, iar Tudose, Doicaru si Litu s-au implicat si ei in scandal.

Ca urmare, conducerea echipei a decis joi ca Filip si Tudose sa fie trimisi la echipa a doua si sa fie penalizati cu cate o amenda in valoare de 50% din salariu. Portughezul Tiago a primit o amenda de 1.000 de lei, pentru ca a ripostat, in timp ce Litu si Doicaru au fost penalizati cu cate 300 de lei pentru ca si-au injurat colegii.

Celor cinci li se adauga Claudiu Ionescu, jucator care, fara sa vrea, i-a fracturat mana unui spectator. Nervos, Ionescu a vrut sa suteze o minge in gardul care imprejmuieste terenul de joc, insa balonul a lovit si fracturat mana unui spectator care urmarea antrenamentul sprijinit de marginea suprafetei de protectie. Ca urmare a acestui gest, mijlocasul a fost trimis la echipa a doua si a penalizat cu o amenda echivalenta cu 50% din salariu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.