Antrenorul lui Farul Constanta, Ion Marin, a declarat, joi, ca echipa sa va juca meciul cu Politehnica Iasi, in ciuda faptului ca dobrogenii contesta disputarea acestuia si a opinat ca obtinerea unei victorii in partida de duminica ar fi "aur curat", transmite corespondentul NewsIn

"Daca am lua un punct ar fi foarte bine, iar daca luam 3 ar fi aur curat. Documentatia noastra a ajuns la TAS in timp util, dar din pacate Liga ne-a programat sa jucam duminica. Vom face deplasarea si vom juca acest meci. M-a surprins victoria Iasiului la Urziceni. Au ajuns de trei ori la poarta si au marcat, cu siguranta Poli e o echipa norocoasa", a declarat Ion Marin, joi, intr-o conferinta de presa.

"Pentru noi au trecut partidele cu greii campionatului. Meciurile care urmeaza ne sunt accesibile, trebuie ca acum sa fim eficienti, ca sa adunam cat mai multe puncte. La meciul de la Iasi trebuie sa fim decisi, sa avem o organizare foarte buna, angajamentul sa fie dus pana la epuizare si trebuie sa fim mai inspirati decat pana acum in fata portii", a mai spus Ion Marin, care a adaugat ca Farul nu mai are voie sa piarda puncte pe propriul teren in aceasta toamna.

Tehnicianul a mai spus ca nu ii va putea folosi in acest meci pe Gerlem si Rusmir, accidenti, si a anuntat ca portarul George Curca a primit un ultimatul din partea clubului legat de problemele cu kilogramele in plus. "Daca nu revine la greutatea optima pana la termenul limita, va avea probleme serioase", a incheiat Ion Marin.

Meciul Politehnica Iasi - Farul Constanta, restanta din etapa a 5-a a Ligii I, se va juca duminica, de la ora 18:30.

Altfel, Ion Marin a dat asigurari ca programul echipei sale nu este afectat de prezenta nationalei la Constanta si referitor la meciul Romania-Franta a declarat: "Ne punem increderea in echipa nationala. Stand pe langa fotbalisti zilele acestea am observat ca este o atmosfera de concentrare si sunt hotarati sa joace la sacrificiu si sa castige, pentru a avea sanse in continuare la calificare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.