Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca unii jucatori de la echipa a doua a gruparii din Ghencea vor evolua in partida din 16-imile Cupei Romaniei, cu Sportul Studentesc, din cauza faptului ca fotbalistii lui Lacatus resimt oboseala acumulata in Liga Campionilor si din campionat, scrie NewsIn

"In Cupa Romaniei o sa joace toti copiii aia din C, Abel Moreno, Neaga, Cristocea, Croitoru. Pe mine nu ma intereseaza Cupa Romaniei, ce, am innebunit? De ce sa ne batem in trei competitii, nu sunt destul de obositi jucatorii?", a spus Becali, care a infirmat zvonul conform caruia portarul Stelei, Robinson Zapata, ar fi transferabil, dar a dat asigurari ca "din iarna, mai multi jucatori vor pleca, le dau cartea si gata, sa plece".

Steaua va intalni Sportul Studentesc in 16-imile Cupei Romaniei, intr-un meci care se va disputa la 14 octombrie, de la ora 16:45, pe stadionul "Tineretului" din Urziceni.

Patronul gruparii ros-albastre a confirmat ca antrenorul campioanei Italiei, Jose Mourinho, va fi prezent la meciul pe care Romania il va disputa sambata, contra Frantei, in Grupa a 7-a de calificare la CM 2010. "Mourinho mereu ii zice lui Giovani: 'A jucat bine baiatul tau, a jucat asa, a jucat asa...' (n.r. Cristian Chivu, fundasul lui Internazionale Milano). Mourinho va veni la Palat, este prieten cu Giovani, ei doi vorbesc aproape zilnic la telefon", a spus Becali, contrazis de varul sau Giovani Becali, care a negat ca Mourinho va veni in Romania pentru meciul cu Franta.

Becali s-a aratat optimist in privinta meciului dintre Romania si Franta, din Grupa a 7-a de calificare la CM 2010: "Mai sunt doua zile. O sa vedem daca se poate sa invingem Franta, ce-i atat si de Franta asta? O sa vedeti ca se poate". De asemenea, patronul gruparii din Ghencea se astepta ca Bogdan Stancu sa fie convocat la nationala, datorita faptului ca "Piti vorbea mereu frumos de el, imi spunea: 'Bai, degeaba l-ati luat voi pe Kapetanos, pe ala, pe ala, tot Bogdan Stancu este cel mai bun'. Nu m-a surprins convocarea lui Stancu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.