Fundasul rapidist Marius Constantin a suferit o entorsa la genunchiul drept si va lipsi aproximativ o luna, fiind in pericol sa rateze si derby-ul cu Steaua programat pe 9 noiembrie, a declarat, pentru NewsIn, medicul echipei giulestene, Marian Dumitru

"Marius a efectuat joi dimineata un RMN si i s-a descoperit o entorsa de genunchi. El va lipsi in jur de o luna de zile, asta cu tot cu recuperarea", a spus Marian Dumitru.

Astfel, fundasul giulestean va absenta din echipa pregatita de Jose Peseiro in partidele cu Petrolul Ploiesti, in 16-imile Cupei Romaniei, si cu Gaz Metan Medias, CS Otopeni, Gloria Buzau, si foarte posibil va rata si derby-ul cu Steaua, programat pe 9 noiembrie in Liga I.

Accidentarea lui Marius Constantin a survenit la antrenamentul din cursul diminetii de miercuri, fapt ce l-a impiedicat sa participe la sedinta de pregatire din cursul serii, la care a asistat de pe margine. El s-a aratat pesimist in privinta momentului in care va redeveni apt de joc, spunand ca risca sa rateze finalul turului.

In alta ordine de idei, Vasile Maftei, care a suferit o fasceita plantara (n.r. afectiune a calcaiului), a lipsit de la antrenamentul de miercuri al giulestenilor si este incert pentru meciul din Cupa Romaniei cu Petrolul Ploiesti.

Partida Rapid-Petrolul Ploiesti, contand pentru 16-imile Cupei Romaniei, se va disputa joi, 16 octombrie, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.