Clubul olandez Feyenoord Rotterdam a anuntat ca nu le va permite suporterilor sa faca deplasarea la meciul cu Nancy, din grupele Cupei UEFA, programat la 23 octombrie, informeaza NewsIn

Conducerea lui Rotterdam vrea sa evite producerea de incidente intre fanii celor doua echipe. "Feyenoord nu va vinde bilete suporterilor la partida din deplasare cu Nancy si le cerem fanilor sa nu calatoreasca pe banii lor pana in Franta. Nu vrem sa mai fie probleme asa cum s-a intamplat in 2006. Astfel de incidente pot avea consecinte foarte grave pentru club. Nu ne putem permite acest risc", a afirmat directorul financiar al lui Feyenoord, Onno Jacobs.

In cadrul grupelor Cupei UEFA din noiembrie 2006, intalnirea Nancy-Feyenoord (3-0) a fost intrerupta pentru aproximativ 30 de minute dupa ce fanii echipei olandeze au aruncat cu petarde si torte pe teren, fiind necesara interventia fortelor de ordine. Inainte de meci, aproximativ 500 de fani olandezi au provocat incidente grave in oras, distrugand vitrinele mai multor magazine.

Din cauza problemelor cauzate de suporteri, UEFA a decis excluderea formatiei olandeze din respectivul sezon al Cupei UEFA si amendarea clubului.
Feyenoord si Nancy fac parte din Grupa H a Cupei UEFA, alaturi de TSKA Moscova, Deportivo si Lech Poznan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.