Directorul sportiv al lui FC Barcelona, Txiki Begiristain, se afla in Buenos Aires pentru a se asigura ca atacantul Lionel Messi nu va fi convocat in partida test dintre Scotia si Argentina, programata la data de 19 noiembrie, la Glasgow, informeaza NewsIn
"Ramanem fermi pe pozitie pentru ca regulile trebuie respectate. Nu ii permitem lui Messi sa joace in confruntarea cu Scotia si vom confirma acest lucru in scris. Luptam pentru drepturile jucatorului nostru, care trebuie sa se odihneasca. Misiunea noastra este sa ne asiguram ca acest lucru se va intampla", a afirmat Begiristain, care in prezent se afla in Buenos Aires, unde se va intalni cu oficiali din Federatia Argentinei, pentru a semna un act care sa ateste cele spuse mai sus.

Sursa citata scrie ca gruparea catalana a fost de acord ca jucatorul sud-american sa participe la turneul olimpic de la Beijing numai in conditiile in care acesta nu va mai evolua in partidele amicale pe care Argentina le disputa in acest an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.