Atacantul lui Chelsea Londra, Nicolas Anelka, a primit, marti, acordul doctorilor de a evolua in partida pe care Franta o va sustine sambata, 11 octombrie, cu reprezentativa Romaniei, in preliminariile Cupei Mondiale din 2010, informeaza L'Equipe, potrivit NewsIn.

"Au existat cateva dubii referitoare la starea de sanatate a lui Nicolas, insa dupa ce a fost consultat de staff-ul medical, am primit vestea ca vom putea conta pe el in partida cu Romania", a afirmat selectionerul Raymond Domenech.

Anelka a fost declarat incert pentru intalnirea cu nationla lui Victor Piturca dupa ce duminica, in confruntarea dintre Chelsea si Aston Villa, a acuzat unele probleme musculare.

Domenech a mai spus ca si-ar fi dorit sa il inlocuiasca pe mijlocasul Lassana Diarra, accidentat la genunchi, cu fotbalistul lui AC Milan, Mathieu Flamini, dar a fost anuntat ca si acesta din urma se confrunta cu unele probleme medicale.

Romania va primi sambata, la Constanta, vizita Frantei, intr-o partida contand pentru Grupa a 7-a din preliminariile Cupei Mondiale din 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.