Alaturi de sotul Bart Conner, "Zeita de la Montreal" va juca in serialul american "The Apprentice"
America o venereaza si in prezent pe romanca Nadia Comaneci, un simbol al perfectiunii in gimnastica. Cooptata in Comitetul de sprijin pentru candidatura orasului New York la gazduirea Jocurilor Olimpice din 2012, Nadia va aparea astazi, alaturi de sotul ei, Bart Conner, in serialul "Ucenicul" ("The Apprentice"), de la NBC, unul dintre cele mai la moda "reality-show"-uri din SUA.

Din ianuarie 2004, cind a avut premiera, serialul "Ucenicul" a facut furori in rindul tinerilor americani, inregistrind audiente-record. Subiectul este simplu si incitant: noua absolventi de colegii renumite, numiti "desteptii cartilor", se infrunta cu noua "destepti ai strazii", tineri intreprinzatori, care au ca studii doar liceul.

Altfel spus, o batalie intre teorie si practica. Dupa numeroasele incercari la care sint supusi si la care trebuie sa ia decizii capitale, concurentii sint "concediati" rind pe rind, raminind un singur invingator. Acesta primeste drept premiu o slujba de vis pe viata, cu un salariu anual de ordinul sutelor de mii de dolari, la una dintre companiile miliardarului Donald Trump, producatorul executiv al serialului.

Nadia Comaneci si Bart Conner isi vor face aparitia astazi, in penultimul episod al incitantei productii TV, alaturi de George Pataki, guvernatorul New York-ului, dar si de alte vedete, printre care Michael Phelps, campion olimpic la natatie. Rolurile acestora nu sint foarte elaborate. Fostii campioni vor evolua si in spectacole demonstrative din cadrul unei competitii, NYC2012 Athlete Challenge, menite sa sustina candidatura orasului New York la organizarea Olimpiadei de peste sapte ani. Orasul american se afla in lupta cu metropolele Londra, Paris, Madrid si Moscova.

La startul NYC2012 se vor afla si ultimele doua concurente din serial, Tana si Kendra, ramase in cursa pentru cistigarea marelui premiu oferit de Donald Trump. Aflat deja la a treia serie, reality-show-ul va consemna o premiera: invingatorul, care va fi desemnat in ultimul episod, pe 19 mai, va fi o femeie.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.