In ziua in care Catalin Haldan murea pe teren, acum opt ani, 'cainii' obtineau victoria cu numarul 1.000 in Liga I si se detasau in lideri
Dinamo reprezinta paradoxul acestui sezon fotbalistic, trupa lui Mircea Rednic, eliminata recent din Cupa UEFA, castigand chinuit in campionat si reusind sa se aseze confortabil pe primul loc in Liga I. Mai mult decat atat, alb-rosii s-au distantat la patru lungimi de marii rivali din Ghencea si la noua puncte de campioana en titre, CFR Cluj, cu care se vor intalni etapa viitoare, peste doua saptamani. Meciul castigat duminica seara, impotriva Farului (1-0), a avut o incarcatura speciala pentru cei din Stefan cel Mare, fiind cea de-a 1.000-a victorie obtinuta de Dinamo in primul esalon, in aceeasi zi, 5 octombrie, in care in urma cu opt ani capitanul Catalin Haldan murea pe terenul de joc, la Oltenita.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.