Presedintele lui Bayern Munchen, Franz Beckenbauer, a declarat, luni, ca antrenorul bavarezilor Jurgen Klinsmann trebuie sa faca fata criticilor venite din partea publicatiilor germane si spune ca suporterii trebuie sa-i mai acorde acestuia timp, informeaza NewsIn

"Jurgen trebuie sa treaca peste criticile care, zilele acestea, vin din toate directile, dar mai ales din partea mass-media. Fanii trebuie sa inteleaga ca mai are timp pana ca ideiile sale sa fie puse in practica asa cum ne dorim cu totii. Este datoria noastra sa tinem fruntea sus. Ce conteaza cel mai mult este faptul ca relatia dintre jucatori si antrenor nu s-a deteriorat", a afirmat fostul mare international german.

Beckenbauer a mai precizat ca actuala campioana din Bundesliga nu mai este "formatia norocoasa din trecut": "Mitul ca Bayern castiga intotdeauna meciurile pe final s-a spulberat. Cluburile mici joaca foarte agresiv impotriva noastra si nu ne mai arata niciun pic de respect. Zeii fotbalului ne-au intors spatele, iar noi nu mai suntem formatia norocoasa din trecut. Traversam o perioda mai slaba, dar este evident ca suntem ocoliti si de sansa".

Adversara Stelei din Grupa F a Ligii Campionilor a remizat, sambata, pe teren propriu cu Bochum, scor 3-3, dupa ce in minutul 83 bavarezii aveau un avantaj de doua goluri. In urma acestui rezultat, Bayern a bifat al treilea meci consecutiv fara victorie in campionat, dupa ce in precedentele doua etape a pierdut, scor 5-2, cu Werder Bremen, si 1-0 cu Hannover 96, si are cel mai sleb start de sezon din ultimii 30 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.